default image

Volwassenen

Met familie of bedrijf erop uit

Veel kinderen en jongeren bezorgen we een mooie tijd. En steeds vaker doen we dat ook voor volwassenen. Families, geloofsgemeenschappen en bedrijven. Ook voor deze groepen heeft de Zonnewende belangrijke voordelen.

Waarom de Zonnewende?

Privacy
Er is veel privacy bij de Zonnewende. In de accommodatie zijn diverse zalen te gebruiken voor workshops of een feestje. Ontbijt, diner of lunch kunnen apart in een van de zalen gebruikt worden. De accommodatie kan in z’n geheel verhuurd worden. Door het afgesloten karakter van de Zonnewende geeft dat extra privacy.

Theater
Het theater biedt uitstekende mogelijkheden voor grotere bijeenkomsten of feesten. Geschikt voor zo’n 250 personen. Inclusief audio-set.

Amusement
Het terrein heeft een scala aan mogelijkheden om plezier te beleven, zoals het outdoor parcours. Het terrein is zo groot dat niemand elkaar in de weg loopt.

Voorbeelden van groepen

Geloofsgemeenschap
Gevarieerde geloofsgemeenschappen komen regelmatig voor een paar dagen naar de Zonnewende.  Onze accommodatie en het terrein zijn omgeven door het bos en daardoor ideaal om tot bezinning te komen. Individueel en met elkaar.

Familie
Oma’s en opa’s vieren met regelmaat hun huwelijksfeest of verjaardagsfeest bij de Zonnewende. Met de complete familie een paar dagen bij elkaar. Genieten van dat familiegevoel in een bijzondere omgeving. Van de jongste generaties hoor je niet veel, want die zijn veel te druk met alles wat er bij de Zonnewende te beleven valt.

Bedrijven
Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van bedrijven. Een paar dagen er op uit bij de Zonnewende versterkt het teamgevoel. Er kunnen tal van activiteiten ondernomen worden: teamsessies, workshops, sportwedstrijdjes of wandelingen. Eenmaal weer aan het werk zal er nog vaak teruggedacht worden aan die paar dagen in Sint Michielsgestel.