default image

Verenigingen

Zonnewende versterkt clubgevoel

Een vereniging kan niet zonder dat bijzondere clubgevoel. Het gevoel dat je samen iets tot stand brengt. Op het sportveld, in een concertzaal of waar dan ook.

Een paar dagen in een andere omgeving, versterkt dat gevoel alleen maar. Bij de Zonnewende hebben we decennia ervaring met verenigingen en het bezorgen van een mooie ervaring. Of het nu kinderen, jongeren of volwassenen zijn. Het is prachtig om te zien hoe dat gevoel een extra injectie krijgt door gezamenlijk leuke activiteiten te ondernemen, samen te dineren en te overnachten.

Bij voorbaat

Bij de Zonnewende doen we er alles aan om de organisatoren zoveel te ontlasten. Ook zij hebben recht op een paar mooie dagen. We staan met raad en daad klaar. Ook tijdens de voorbereiding van het verblijf kan de organisatie uit onze ervaring putten.

Veel is bij voorbaat al geregeld. Zo hoeft over de maaltijden niet nagedacht te worden, want die zijn bij de prijs inbegrepen.  Op het terrein zijn bovendien tal van faciliteiten, waar zowel kinderen als volwassenen zich eindeloos mee kunnen amuseren. Van sportvelden tot tafelvoetbal tot een groot outdoor parcours.

We bieden veel privacy met onze zalen en theater. Dat is handig voor muziekgezelschappen die willen repeteren. Grotere groepen kunnen ook dineren in hun eigen eetzaal.

Voorstelling in theater

Ook handig voor verenigingen met veel jongeren: dankzij de flexibele indeling van de vleugels in de accommodatie zijn jongens en meiden makkelijk te scheiden. De begeleiders houden vanuit tweepersoonsslaapkamers overzicht over alle slaapkamers.

Zelf een voorstelling maken? Dan hebben we daar in het bos een mooi gloednieuw theater voor. In de grote accommodatie zelf zijn ook meerdere zalen met apparatuur. Een filmavond is makkelijk op touw gezet.

Neem contact op

Daarnaast biedt de directe omgeving van de Zonnewende tal van mogelijkheden. Van een spannende wandeling in de natuur tot lekker plonsen in het zwemwater.

Het mag duidelijk zijn: bij de Zonnewende staat u er als begeleider niet alleen voor. Heeft u onze hulp nodig? Dan staan we graag voor u klaar. Neem contact met ons op en stel uw vragen. Dan ervaart u het vanzelf.