Teamgames

Teamgames

Krachtige, korte teambuildingsspellen!

Een topper bij Zonnewende is de workshop Teamgames. Alles draait om samenwerken,  tactiek, creativiteit en slim & snel handelen. Uiteindelijk staat gezelligheid altijd voorop. Deze activiteit is zeer geschikt voor groepen met alle leeftijden en kwaliteiten door elkaar heen. Een regelrechte teambuildingsactiviteit voor alle groepen!

De teamgames bestaan uit een aantal spellen, waarbij je steeds nieuwe kwaliteiten nodig hebt om tot winnaar gekroond te worden. Laat je verrassen hoe extreem fanatiek je vrienden, collega`s of familieleden kunnen worden!

 

Alleen materialen huren | €25,- per 5 spellen
Wij kunnen de materialen voor jullie klaarleggen inclusief een gebruikershandleiding, zodat jullie zelf aan de slag kunnen gaan. Groepen tot 80 personen kun je vermaken met deze spellen!

 

Workshop incl. begeleider | €275,- tot 12 personen
Ben je met meer personen, dan betaal je €12,- extra per persoon

Een workshop van 1,5 uur incl. begeleider die het programma begeleidt. Je speelt verschillende spelvarianten en de instructeurs bouwt alles op. Te boeken van 12 tot 50 personen. Ben je met meer personen, bekijk dan onze sportdagen.

Teambuilding Den Bosch Teambuilding Den Bosch
Teambuilding in Den Bosch Teambuilding in Den Bosch
Teambuildingsactiviteit Den Bosch Teambuildingsactiviteit Den Bosch
Teamgames Spellen huren Den Bosch Teamgames Spellen huren Den Bosch

Het is mogelijk om zelf te kiezen welke onderdelen je in de teamgames wilt hebben. In totaal kun je vier spellen kiezen die begeleidt worden door een enthousiaste instructeur. Ieder spel heeft altijd een probleem, maar ook een oplossing!

Al onze activiteiten worden georganiseerd door het evenementenbureau Sportproductions.