default image

Scholen & studenten

Een onvergetelijke gebeurtenis

Een schoolkamp is een onvergetelijke gebeurtenis voor kinderen of jongeren. Tegelijk vraagt het creativiteit en organisatie van u als begeleider. Bij de Zonnewende weten we dat maar al te goed. We hebben een ruime ervaring met schoolkampen, waar u naar eigen believen uit kunt putten. Vraag er naar en we staan voor u klaar.

Veel is bij voorbaat al geregeld. Zo hoeft over de maaltijden niet nagedacht te worden, want die zijn bij de prijs inbegrepen.  Op het terrein zijn bovendien tal van faciliteiten waar de leerlingen zich eindeloos mee kunnen amuseren. Van sportvelden tot tafelvoetbal tot een groot outdoor parcours.

Voorstelling in theater

Ook handig: dankzij de flexibele indeling van de vleugels in de accommodatie zijn jongens en meiden makkelijk te scheiden. De begeleiders houden vanuit tweepersoonsslaapkamers overzicht over alle slaapkamers.

Wilt u de leerlingen een voorstelling laten maken? Dan hebben we daar in het bos een mooi gloednieuw theater voor. Het hoofdgebouw heeft ook meerdere zalen met apparatuur. Een filmavond is zo georganiseerd.

Neem contact op

Daarnaast biedt de directe omgeving van de Zonnewende tal van mogelijkheden voor kinderen en jongeren. Van een spannende wandeling in de natuur tot lekker plonzen in het zwemwater.

Het mag duidelijk zijn: bij de Zonnewende staat u er als begeleider niet alleen voor. Als u onze hulp nodig heeft, dan staan we graag voor u klaar. Neem contact met ons op en stel uw vragen. Dan ervaart u het vanzelf.