Hot Shot Paintball

Hot Shot Paintball

Paintball met Shot Guns!

Elkaar af schieten met verf is een super toffe activiteit, maar het kan er hard aan toe gaan. Daarom is het bij ons mogelijk om Paintball Hotshot te spelen. Paintball geweren die maar één verfballetje per keer afschieten, en minder hard dan een normaal paintballgeweer. Ideaal voor kinderfeestjes!

Alleen materialen huren | €25,- per 2 setjes excl. verfballetjes
Wij kunnen de materialen voor jullie klaarleggen inclusief een gebruikershandleiding, zodat jullie zelf aan de slag kunnen gaan. Een set bestaat uit 1 masker, 1 shotgun en 1 bodyvest. Verfballetjes kun je extra bijkopen voor €5,- per 250 verfballetjes.

Workshop incl. begeleider | €275,- tot 12 personen excl. verfballetjes. Ben je met meer personen, dan betaal je €12,- extra per persoon
Een workshop van 1,5 uur incl. begeleider die het programma begeleidt. Je speelt verschillende spelvarianten en de instructeurs bouwt alles op. Te boeken van 12 tot 50 personen. Ben je met meer personen, bekijk dan onze sportdagen.

Hot Shots Paintball Den Bosch Hot Shots Paintball Den Bosch
Paintball Hot Shot in Den Bosch Paintball Hot Shot in Den Bosch
Paintball met Shot Guns Den Bosch Paintball met Shot Guns Den Bosch
Hot Shot Paintball Den Bosch Hot Shot Paintball Den Bosch

 

Iedere speler krijgt zijn eigen overal en geweer voor tijdens de spellen, en als er toch iets op de kleren komt is de verf uitwasbaar. De kogels zijn zelf biologisch afbreekbaar dus het spel is volledig milieu vriendelijk. Kom bij ons op locatie spelen of leen de materialen en speel een potje op eigen terrein. Openbaar terrein is niet toegestaan.

Al onze activiteiten worden georganiseerd door het evenementenbureau Sportproductions.