default image

6 leuke activiteiten voor een schoolkamp

In groep 8 of in de brugklas wordt vaak een schoolkamp georganiseerd. Natuurlijk wil je dat de kids zich goed vermaken. Wij hebben een aantal leuke activiteiten op een rijtje gezet waarmee succes gegarandeerd is.

Sportdag
Een sportdag is een succesnummer tijdens schoolkampen. De kinderen kunnen het op een speelse wijze tegen elkaar opnemen. Met warm weer kunnen sporten gecombineerd worden met waterspellen.

Bonte avond
De bonte avond in een klassieker en wordt meestal als afsluiter van het schoolkamp gedaan. Kinderen kunnen in groepjes tijdens het kamp samen leuke ‘optredens’ bedenken en oefenen om op de bonte avond voor de groep op te kunnen treden. Onze recreatieruimtes zijn daar perfect voor.

Klimmen
Klimmen is met een groep kinderen van 11-13 jaar een ontzettend leuke activiteit. De meeste touwparcoursen hebben klimroutes voor ieder niveau, dus alle kinderen kunnen meedoen.

Levend Stratego
Levend Stratego is een ontzettend leuk spel voor op een schoolkamp. De vlag verdedigen terwijl je jaagt op anderen. Het samenwerken en tactisch denken is voor de kinderen een geweldige en fantasierijke manier om te spelen, vooral in ons bos.

Uitstapje
Benieuwd naar leuke attracties in de omgeving? Kijk dan nu naar onze Attracties pagina.