default image

3 zaken waar je op moet letten bij het bekijken van kamplocaties

Wanneer je met een grote groep op kamp gaat, is het verstandig om eerst een aantal kamplocaties te bekijken. Het aanbod van groepsaccommodaties is aanzienlijk en je wilt natuurlijk een leuk verblijf met een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Wij hebben drie belangrijke zaken op een rijtje gezet waar je op kunt letten bij het bekijken van kamplocaties.

1. Kamplocaties met goede voorzieningen

Afhankelijk van het gezelschap waarmee je op kamp gaat, is het belangrijk dat er gelet wordt op de voorzieningen die een accommodatie te bieden heeft. Het aantal slaapplaatsen en de indeling daarvan zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Kijk ook of je graag gebruik wilt maken van voorzieningen zoals recreatiezalen, eetzalen en schoonmaakservices.

 2. De mogelijkheid tot activiteiten

Een kamp gaat altijd gepaard met leuke activiteiten. Daarom is het goed om van tevoren te bekijken of alle kamplocaties wel geschikt zijn om activiteiten op uit te voeren. Denk daarbij aan sportvelden, (hutten)bos, speeltuinen of wellicht een meer of zwembad.

 3. De prijs-kwaliteitsverhouding

Bij het kiezen van een kamplocatie, zijn natuurlijk niet alleen de voorzieningen en activiteiten belangrijk. Kijk ook heel goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Een groepsaccommodatie die heel weinig te bieden heeft, maar toch de hoofdprijs vraagt, is duidelijk af te raden. Andersom: een groepsaccommodatie met juist veel voorzieningen en activiteiten die te boeken is voor een lage prijs, zou van slechte kwaliteit kunnen zijn. Het is daarom belangrijk om altijd naar de beoordelingen van gasten te kijken. Deze komen meestal overeen met de werkelijke ervaring.

Ben je op zoek naar een kamplocatie in de buurt van Den Bosch? Bekijk dan ook onze groepsaccommodatie Zonnewende. Je kan direct contact met ons opnemen via info@zonnewende.nl