10 dingen die je niét mag vergeten op introductiekamp

10 dingen die je niét mag vergeten op introductiekamp

Wanneer je een nieuwe studie gaat volgen, kan het zo zijn dat je met een hele groep op introductiekamp gaat. Een introductiekamp bestaat uit allerlei leuke activiteiten en een hoop gezelligheid. Het is daarom handig dat je alles meeneemt wat er nodig is tijdens het kamp. Hieronder staan de 10 dingen die je volgens ons niét mag vergeten op introductiekamp.

  1. Slaapzak/deken
  2. Kleding/schoenen
  3. Handdoek
  4. Sportkleding/schoenen
  5. Identificatiebewijs
  6. Toiletartikelen
  7. Telefoon & oplader
  8. Zaklamp
  9. Regenkleding
  10. Een goed humeur.

Introductiekamp checklist

Geld mee op introductiekamp

Of je geld mee moet nemen, contant of pinpas, hangt volledig af van het soort introductiekamp waar je naartoe gaat. Wij raden aan om van tevoren bij de organisatie van het kamp te informeren over eigen geld. Een introductiekamp bij Zonnewende zou namelijk geen extra (eigen) geld kosten. Alle benodigde middelen zijn aanwezig in onze accommodatie.

In ieder geval, geld of geen geld, het is belangrijk om goed op je spullen te letten. Je bent op kamp met een grote groep. Daar kan van alles gebeuren tijdens activiteiten en uiteindelijk blijf je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je spullen.

Is het introductiekamp bij Zonnewende? Dan hebben wij ook een uitgebreidere paklijst voor je klaarstaan. Klik hier om de lijst te bekijken en ga goed voorbereid op pad.