default image

Groepsaccommodatie zonder winstoogmerk

Zonnewende is een groepsaccommodatie zonder winstoogmerk. Dit is voor jou interessant omdat we onze prijzen laag kunnen houden. En daarnaast positieve recensies krijgen. Onze groepsaccommodatie is namelijk een stichting die zo’n 50 jaar geleden is opgericht om kinderen een mooie tijd te bezorgen.

De prijzen hoeven niet hoog te zijn wanneer een stichting gewoon haar passie uitvoert.

De leukste groepsaccommodaties zijn de goedkope
Wanneer je met een grote groep mensen een week(end) weggaat, wordt de sfeer bepaald door de groep zelf. Enorme luxe zal daar maar een heel kleine bijdrage aan leveren. Daarom is de prijs van een groepsaccommodatie niet van belang als het gaat om het hebben van een leuke tijd.

Daarnaast laat de prijs van een goedkope groepsaccommodatie vaak zien dat de accommodatie niet op het maken van winst is gericht.  Voor ons geldt: wij doen ons werk met plezier.

Wist je dat Zonnewende een grote groepsaccommodatie is?
Veel groepsaccommodaties bieden ruimte voor groepen tussen de 15 en 100 mensen. Dat is voor de meeste groepen die op zoek zijn natuurlijk meer dan genoeg. Er kunnen vaak zelfs meerdere groepen tegelijkertijd gebruik maken van de accommodaties. Het komt echter ook voor dat grotere groepen opzoek zijn naar een leuke groepsaccommodatie. Voor deze gezelschappen is het vaak moeilijk om een goede locatie te vinden.

Zonnewende heeft ruimte voor meer dan 200 gasten
De groepsaccommodatie van Zonnewende biedt ruimte aan meer dan 200 personen. Groepen van maximaal 252 personen kunnen bij Zonnewende uitstekend genieten van alle voorzieningen. Zo zijn er genoeg slaapzalen, sanitaire voorzieningen en kan iedereen zelfs op hetzelfde moment eten. Buiten de slaap-, eet- en recreatiezalen zijn er over het gehele terrein allerlei faciliteiten die geschikt zijn voor leuke groepsactiviteiten. Zo is er bijvoorbeeld een ‘Bostheater’ dat plaats biedt aan 300 personen.