default image

5 redenen waarom Zonnewende de beste groepsaccommodatie van Brabant is

Volgens onze bezoekers is Zonnewende de beste groepsaccommodatie van Noord-Brabant. Dit komt omdat de groepsaccommodatie een stichting is die zich al sinds 1950 inzet om kinderen en jongeren een leuke tijd te bezorgen. Wij hebben alles in huis om groepen tussen 30 tot 250 personen een bijzondere tijd te bezorgen. Er zijn natuurlijk talloze redenen waarom Zonnewende de beste groepsaccommodatie is. Wij hebben er vijf voor je op een rijtje gezet.

 1. (H)erlijk eten
Het eten bij Zonnewende heeft er in 2013 voor gezorgd dat we zijn uitgeroepen tot beste groepsaccommodatie van het jaar. Dat is natuurlijk niet zomaar. Klik hier voor meer informatie over onze heerlijke en eerlijke maaltijden.

2. De accommodatie
Onze veelzijdige groepsaccommodatie biedt plaats aan 252 mensen, jong en oud. Er verblijven niet meer dan drie groepen tegelijkertijd. De indeling van Zonnewende zorgt ervoor dat jij en je gezelschap kunnen rekenen op voldoende privacy.

 3. De prijs
Omdat wij geen winstoogmerk hebben, zijn de prijzen van het verblijf bij Zonnewende zeer betaalbaar. Onze gasten waarderen de prijs-kwaliteitsverhouding gemiddeld met een 8,9. Met deze waardering zijn wij hebben wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding van alle groepsaccommodaties in Noord Brabant. En daar zijn we best wel trots op.

4. Zipwire Outdoor Survival
Zipwire Outdoor Survival heeft een eigen buitencentrum op ons terrein. Een team van bevlogen instructeurs creëert hierbij de grootste sportieve uitdagingen voor jou en jouw team. De uitdagingen zijn sterk gericht op teambuilding, waarbij alle groepsleden nodig zijn.

 5. Veiligheid
Bij Zonnewende worden jaarlijks meer dan 300 veiligheidscontroles uitgevoerd. Dit zijn er veel meer dan wettelijk verplicht is. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van brandmeldinstallaties en een AED. Naast plezier staat ook veiligheid bij ons voorop.

Ben nog niet overtuigd dat Zonnewende de beste groepsaccommodatie van Noord Brabant is? Kom dan zelf eens een kijkje nemen. Neem hier contact met ons op of wees welkom in Sint-Michielsgestel.