Wist je dat Zonnewende een groepsaccommodatie is voor 200 personen?

Wist je dat Zonnewende een groepsaccommodatie is voor 200 personen?

Veel groepsaccommodaties bieden ruimte voor groepen tussen de 15 en 100 mensen. Dat is voor de meeste groepen die opzoek zijn natuurlijk meer dan genoeg. Er kunnen vaak zelfs meerdere groepen tegelijkertijd gebruik maken van de accommodaties. Het komt echter ook voor dat grotere groepen opzoek zijn naar een leuke groepsaccommodatie. Daarvoor is het vaak moeilijk om een goede locatie te vinden.

Zonnewende heeft ruimte voor meer dan 200 gasten

De groepsaccommodatie van Zonnewende biedt ruimte voor meer dan 200 personen. Groepen van maximaal 252 personen kunnen bij Zonnewende uitstekend genieten van alle voorzieningen. Zo zijn er genoeg slaapzalen, sanitaire voorzieningen en iedereen kan zelfs tegelijk eten. Buiten de slaap-, eet- en recreatiezalen zijn er over het gehele terrein allerlei faciliteiten die geschikt zijn voor leuke groepsactiviteiten. Zo is er bijvoorbeeld het Bostheater, dat plaats biedt aan 250 personen.

Groepsaccommodatie 200 personen

Plan zorgvuldig wanneer je met 200 personen naar een groepsaccommodatie gaat

Wanneer je een uitje gaat plannen bij een groepsaccommodatie met 200 personen, zorg er dan voor dat je dit ruim van tevoren regelt. Er zitten namelijk vaak meerdere kleinere groepen in accommodaties die zo groot zijn. Voor een groep van 200 personen moet er natuurlijk wel genoeg ruimte vrij zijn.

Zonnewende is een groepsaccommodatie voor 200+ personen. Ben je op zoek naar een locatie die groot genoeg is voor zo’n grote groep? Bekijk dan onze accommodatie op de website of neem hier direct contact met ons op.