Wandel- en fietsroutes

Wandel- en fietsroutes

Natuurgroep Gestel is een actieve vereniging met meer dan 220 leden die zich bezig houdt met de natuur in de gemeente Sint-Michielsgestel. We willen mensen graag bewust maken en laten genieten van de natuur om ons heen. Daarnaast richten we onze aandacht op ruimtelijke ontwikkelingen en plannen waarbij het natuurbelang in het gedrang kan komen.
Onder begeleiding van een ervaren IVN-natuurgids van de Natuurgroep Gestel kunnen in Sint-Michielsgestel en de nabije omgeving verschillende wandelingen op enkele historisch rijke landgoederen gemaakt worden. Neem voor meer informatie contact op met; tel. 073 – 5515370, e-mail: natuurgroepgestel@planet.nl

Speurtocht of natuurwandeling bijboeken bij uw arrangement?
Meer leren over de natuur, kijken, verwonderen, ontdekken, energie opdoen. Yrsa biedt speurtochten of natuurwandelingen aan voor kinderen en/of volwassenen. Ze neemt uw groep mee op pad en leert u van alles over bomen, (eetbare) planten, dieren, en uiteraard allerlei leuke weetjes en verhalen over natuur. Voor kinderen heeft Yrsa ook allerlei leuke spelletjes met thema natuur. Dit kan ook in de vorm van een speurtocht met opdrachtjes/spelletjes.

U kunt zelf aangeven waar uw interesse ligt zodat daar een accent kan worden gelegd. Bespreek uw wensen en de mogelijkheden met  Zonnewende, Jessica Paijmans op 073- 5512425, of met Yrsa Wehrmeijer op 06-57016496.

Op de website van www.route.nl kunt u diverse routes printen, downloaden en gebruiken.

Fietsverhuur

De omgeving van Groepsaccommodatie Zonnewende is uitermate geschikt om heerlijk te fietsen. Via Vestingfietsen kun je tegen een interessant tarief fietsen huren. Zij beschikken over een groot aantal Batavus stadsfietsen, tandems en elektrische fietsen.
Richtprijs:
Stadsfietsen           €8,00   per  dag incl. 21% btw vanaf 10 stuks
Tandems                €20,00 per  dag incl. 21% btw
Elektrische fiets    €25,00 per  dag incl. 21% btw

Het is ook mogelijk om de fietsen bij onze Groepsaccommodatie af te laten leveren d.m.v. vervoerservice.  Vraag voor meer informatie een offerte aan via: www.vestingfietsen.nl