Wandel- en fietsroutes

Wandel- en fietsroutes

Loop het blotevoeten-pad van twee kilometer op de Christoffelhoeve in Elsendorp. Uitdagend en goed voor de rugspieren en een prima medicijn tegen moeheid. Voor iedere leeftijd geschikt.
Het pad loopt over zandheuvels, door waterpartijen, over steile hellingen, over een hangbrug en grind. Als beloning wacht aan het einde een speeltuin met air-trampoline, schommels en glijbaan.

Natuurgroep Gestel is een actieve vereniging met meer dan 220 leden die zich bezig houdt met de natuur in de gemeente Sint-Michielsgestel. We willen mensen graag bewust maken en laten genieten van de natuur om ons heen. Daarnaast richten we onze aandacht op ruimtelijke ontwikkelingen en plannen waarbij het natuurbelang in het gedrang kan komen.
Onder begeleiding van een ervaren IVN-natuurgids van de Natuurgroep Gestel kunnen in Sint-Michielsgestel en de nabije omgeving verschillende wandelingen op enkele historisch rijke landgoederen gemaakt worden. Neem voor meer informatie contact op met; tel. 073 – 5515370, e-mail: natuurgroepgestel@planet.nl

Op de website van www.route.nl kunt u diverse routes printen, downloaden en gebruiken.

Fietsverhuur

De omgeving van Groepsaccommodatie Zonnewende is uitermate geschikt om heerlijk te fietsen. Via Vestingfietsen kun je tegen een interessant tarief fietsen huren. Zij beschikken over een groot aantal Batavus stadsfietsen, tandems en elektrische fietsen.
Richtprijs:
Stadsfietsen           €8,00   per  dag incl. 21% btw vanaf 10 stuks
Tandems                €20,00 per  dag incl. 21% btw
Elektrische fiets    €25,00 per  dag incl. 21% btw

Het is ook mogelijk om de fietsen bij onze Groepsaccommodatie af te laten leveren d.m.v. vervoerservice.  Vraag voor meer informatie een offerte aan via: www.vestingfietsen.nl