Attracties

Attracties

In de regio

Naast de vele mogelijkheden die Zonnewende zelf biedt, vindt u in de omgeving kinderattracties in alle soorten en maten. Een klein overzicht vindt u hieronder. Wilt u meer weten? De medewerkers van Zonnewende informeren u graag.

Oertijdmuseum “De Groene Poort”

Dit Oertijdmuseum in Boxtel is het grootste geologisch museum van Nederland. Je wandelt langs landschappen uit de oertijd met bijzondere fossielen en levensechte dinosaurussen. Buiten vind je een fraai aangelegde Oertijdtuin met arboretum en speeltuin en een spannend  Oertijdwoud (zowel tuin als woud enkel toegankelijk voor betalende bezoekers)
Zonnewende biedt tevens een wandelroute aan naar het Museum, vraag ernaar bij uw reservering. Meer weten? www.oertijdmuseum.nl

 

Grote attracties

Grote attracties in de buurt van Zonnewende zijn natuurlijk de Efteling in Kaatsheuvel en De Beekse Bergen in Hilvarenbeek.
Een hele dag plezier in de Python, Joris de Draak, Sprookjesbos en nog tig andere uitdagingen? Bekijk hier de video.
logo-efteling

Liever avontuurlijk tussen olifanten, giraffen en andere fascinerende dieren, die ook ‘gevaarlijk dichtbij’ komen? Proef hier alvast de sfeer
beekse-bergen
Om kosten te besparen – en lekker te eten ? kunt u ’s avonds met de groep gewoon bij Zonnewende dineren. We houden rekening met het tijdstip van uw terugkomst.