Lasergamen Outdoor

Lasergamen Outdoor

Infrarood Lasergamen in het bos!

Lasergamen, wie kent het niet? In een donkere ruimte met glow in the dark symbolen, verstoppen achter grote obstakels. Mobiel lasergamen is lasergamen, maar dan net even anders. Op ons kun lasergamen huren voor in de buitenlucht en je verstoppen achter bomen en struiken!
 
Onze professionele Lasergame guns zijn in te stellen per geweer, zoals een single shot, lasershot of automatisch geweer. Je kunt elkaar raken op de guns, maar ook op de body vesten! 
 
Alleen materialen huren | €25,- per 2 laserguns
Wij kunnen de materialen voor jullie klaarleggen inclusief een gebruikershandleiding, zodat jullie zelf aan de slag kunnen gaan. Een set bestaat uit 1 lasergun en lasertargets.
 
Workshop incl. begeleider | €275,- tot 12 personen
Ben je met meer personen, dan betaal je €12,- extra per persoon
Een workshop van 1,5 uur incl. begeleider die het programma begeleidt. Je speelt verschillende spelvarianten en de instructeurs bouwt alles op. Te boeken van 12 tot 50 personen. Ben je met meer personen, bekijk dan onze sportdagen.
 
 

 

Outdoor Lasergamen Den Bosch Outdoor Lasergamen Den Bosch
Lasergamen Outdoor in Den Bosch Lasergamen Outdoor in Den Bosch
Lasergame Outdoor in Den Bosch Lasergame Outdoor in Den Bosch
Lasergame Den Bosch Huren Lasergame Den Bosch Huren

 

Op deze manier zijn er tal van spelmogelijkheden en kun je je uitleven op alle mogelijke strategieën. Genoeg mogelijkheden dus! De activiteit is te spelen voor jong en oud en in het bos bij Zonnewende!
 
Al onze activiteiten worden georganiseerd door het evenementenbureau Sportproductions.