Kinderen

Kinderen

Naast de vele mogelijkheden die groepsaccommodatie Zonnewende zelf biedt, vind je in de omgeving kinderattracties in alle soorten en maten. Een klein overzicht vind je hieronder. Meer weten? De medewerkers van Zonnewende informeren je graag.

Zipwire Outdoor
Op ons terrein bevindt zich Zipwire Outdoor. Hier verzorgt een vast team bevlogen instructeurs sportieve uitdagingen op maat voor scholen, bedrijven, familie- en vriendengroepen. Iedere uitdaging is anders en vraagt om specifieke vaardigheden. Soms is het een voordeel om klein en licht te zijn, terwijl het een andere keer juist handig is om groot en sterk te zijn. De uitdagingen van Zipwire zijn sterk gericht op teambuilding: ieder groepslid is onmisbaar. Alleen samenwerking leidt tot succes. Met elkaar grenzen verleggen, daar gaat het om. Zipwire biedt maatwerk voor groepen van 8 tot 240 deelnemers.

Richtprijzen:
Dagprijs circa € 25,00 tot € 30,00 per persoon
Halve dagprijs circa € 15,00 tot €20,00 per persoon
1,5 uur activiteit € 10,00 tot € 15,00 per persoon
Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie, een offerte op maat of het plaatsen van een reservering.

Het Oertijdmuseum
Het Oertijdmuseum in Boxtel is het grootste geologisch museum van Nederland. Je wandelt langs landschappen uit de oertijd met bijzondere fossielen en levensechte dinosaurussen. Buiten vind je een fraai aangelegde Oertijdtuin en een speeltuin.
Groepsaccommodatie Zonnewende heeft speciale tarieven voor groepen met het Oertijdmuseum. U betaalt € 4,50 per persoon ipv € 7,00 per persoon. Daarnaast bieden wij tevens een wandelroute aan naar het Museum, vraag ernaar bij je reservering.
Meer weten? www.oertijdmuseum.nl

Efteling
Hét attractiepark in de buurt van Zonnewende is natuurlijk de Efteling in Kaatsheuvel. Een hele dag plezier in de Python, Joris en de Draak, het Sprookjesbos en nog tig andere uitdagingen? Meer weten? www.efteling.com

Beekse Bergen
Bevind je je liever tussen olifanten, giraffen en andere fascinerende dieren, die ook ‘gevaarlijk dichtbij’ komen? Dan is safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek een geschikt uitje. Meer weten? www.beeksebergen.nl