Slaapvleugels

Slaapvleugels

(Basis)scholen, studentenverenigingen, (sport)clubs, families en andere groepen: onze groepsaccommodatie is geschikt voor al deze gezelschappen.

Slaapvleugels
De slaapvleugels van Zonnewende bestaan uit drie identieke vleugels; vleugel A, B en C. Hierin bevinden zich in totaal 252 bedden. Elke vleugel bestaat vervolgens uit vijf blokken. Deze blokken zijn eenvoudig te scheiden in compartimenten voor gescheiden slaapruimtes. Vanuit de kleinere tweepersoons slaapkamers is eenvoudig overzicht te houden over een complete vleugel. Ieder blok is voorzien van een eigen toegangsdeur zodat ook de veiligheid gegarandeerd is.
Bij Zonnewende overnachten niet meer dan drie groepen tegelijkertijd. Hierdoor kan elke groep in de accommodatie rekenen op voldoende privacy en kan het ongehinderd gebruik maken van de gereserveerde ruimtes.

De 45 slaapkamers hebben een eenvoudige inrichting en zijn voorzien van stapel- en eenpersoonsbedden en comfortabele matrassen. Gebruik van kussens is bij de basisprijs inbegrepen; een linnenpakket kan eventueel gehuurd worden a € 8,20 per set.

Sanitair
Elk blok is voorzien van een eigen sanitaire unit. Hierin bevinden zich twee toiletten en twee douches. Bovendien heeft elke vleugel een aangepaste douche en een aangepast toilet voor mindervaliden.

Woonkamer
Elke vleugel is voorzien van een eigen woonkamer. Deze gemeubileerde leefruimtes zijn voorzien van een flat-screen televisie en een dvd-speler. Er is tevens een koelkast, magnetron, klein vriesvakje, kluisje en EHBO-doos aanwezig.
In de woonkamer zijn koffie en thee aanwezig. De afwas van glaswerk mag je zelf doen. Maar het servies mag ook naar de keuken gebracht worden. Je krijgt het dan weer schoon terug.

Download hier onze plattegrond van de slaapvleugels

Neem hier ook een 360 graden blik op onze accommodaties en het buitenterrein

8