Maaltijdverzorging

Maaltijdverzorging

Gedurende uw verblijf verzorgen wij uw maaltijden. Wij maken een feestje van ontbijt, lunch en diner. We bieden gevarieerde buffetten met voor iedereen wat wils.

Ontbijt
Een goed begin van de dag is belangrijk! Ons ontbijtbuffet is dan ook zeer compleet te noemen. De ambachtelijke bakker zorgt iedere ochtend voor wit, bruin en rozijnenbrood. Daarnaast hebben we altijd voldoende ovenverse Kaiser broodjes, beschuit, ontbijtkoek en een keuze uit hartig belegĀ  als kaas en drie verschillende vleeswaren. Ook is een ruime keus aan zoetigheden als chocoladehagel, chocopasta, honing, fruithagel, pindakaas en meer. Diverse soorten zuivel en cereals maken het feest compleet. Natuurlijk is er voor de liefhebbers een gekookt eitje.

Lunch
Het middagmaal is zelfs nog uitgebreider. In aanvulling op het beschreven ontbijtassortiment hebben we extra soorten vers afgebakken speciale broodjes. Het assortiment wordt uitgebreid met een warme snack en er is voldoende handfruit

Diner
Onze Chefs bereiden iedere avond een drie gangen diner. Koken voor grote gezelschappen is een lastige opgave. We zijn dan ook trots op de zeer goede beoordelingen. Eenvoudig, toegankelijk, voedzaam en toch zeer smakelijk! We starten met een voorgerecht of soep. Het hoofdgerecht bestaat altijd uit een combinatie van vlees, een seizoensgebonden saus en een passend groente- en aardappel of pasta garnituur. Ter afsluiting wordt altijd een verrassend dessert gepresenteerd.