Gastenboek

Gastenboek

Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring bij Zonnewende. Laat je een bericht achter in ons gastenboek?

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.91.121.255 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Turnschool Alianza Turnschool Alianza uit Waalwijk schreef op april 1, 2019:
Wij zijn dit jaar voor het eerst voor een turnstage bij Groepsaccommodatie Zonnewende geweest. Een ideale locatie als (sport)vereniging met veel jonge kinderen. Wij hadden het getroffen met het weer, waardoor de kids tussen alle trainingen door heerlijk buiten hebben kunnen spelen. Onze bootcamp buiten, kon ook perfect op deze locatie. Daarnaast viel ons op dat het eten erg goed is geregeld. Compleet verzorgde maaltijden maakt het erg makkelijk als je niet veel tijd hebt. Daarnaast is er altijd wel wat wils voor de kids. We hebben ons goed vermaakt!
Jan van der Poll Jan van der Poll uit Rijswijk Z-H schreef op maart 17, 2019:
Weer zo'n fantastisch weekend "op" Zonnewende! Op 8/9/10 maart beleefden we met mijn zangkoor "Voices Unlimited" uit Den Haag weer een prachtig weekend. We boften niet met het weer, maar dat werd ruimschoots goed gemaakt met 1) het fraaie bostheater, 2) de uitstekend verzorgde maaltijden 3) de vriendelijkheid van de medewerkers/-sters. Ik kan nu al uitkijken naar ons studieweekend in het voorjaar 2020 in St. Michielsgestel op de vertrouwde locatie! Succes met "de onderneming"! Jan van der Poll
Voices Unlimited Voices Unlimited uit Den Haag schreef op maart 17, 2019:
Al 12 jaar houden wij als zangkoor (ca, 45 personen) ons studieweekend bij de Zonnewende. Dit centrum wordt gekenmerkt door gastvrijheid, servicegerichtheid, goede voorzieningen en ontbijt, lunch, diner, koffie en thee worden prima verzorgd. Een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast een mooie omgeving en makkelijk aan te rijden. Onze reservering voor volgend jaar is al weer gemaakt.
Basssichool Op Dreef Basssichool Op Dreef uit Utrecht schreef op oktober 17, 2018:
Al meer dan 40 jaar een trouwe gast op Zonnewende en ook dit jaar weer genoten van de gastvrijheid. Wat heerlijk dat je lekker in het bos kunt spelen, kunt voetballen op het voetbalveld of lekker binnen een spelletje kunt doen. Wat een fantastische omgeving ! Het eten wordt alsmaar beter. Heerlijk. De kinderen van onze school hebben weer genoten en willen eigenlijk morgen al weer terug.
Christiaan Christiaan uit Gorinchem schreef op september 18, 2018:
Al vele tientallen jaren komt onze middelbare school naar Zonnewende. De laatste tien jaar ben ik daar bij geweest als begeleider en organisator van het eerste klas kamp. Het is een ideale locatie om met een school heen te gaan; afgesloten terrein, schone kamers en sanitair. Leerlingen geven aan het eten lekker te vinden. Ook aandacht voor diëten , allergieën en religieuze wensen voor het eten. Mooi om te zien is dat elk jaar als we terug komen er weer iets vernieuwd of verbeterd is. Geen minpunten!
Shadow Motorclub Shadow Motorclub uit Landelijk schreef op juni 15, 2018:
Afgelopen weekend ons 25 jarig bestaan bij de Zonnewende gevierd. Een top locatie waar bijna alles mogelijk was. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Goede slaapplaatsen, perfecte feestzaal waar veel mogelijkheden zijn. Super bar. Voor herhaling zeker vatbaar.
Basisschool De Wingerd Basisschool De Wingerd schreef op juni 4, 2018:
We hebben, net zoals de afgelopen jaren, een onwijs leuk en gezellig kamp gehad bij de Zonnewende. Vriendelijk en behulpzaam personeel, fijne en nieuwe voorzieningen (BBQ-plein) en natuurlijk gelegen in een prachtige omgeving. Volgend jaar mogen we weer!
Obs De Touwladder Obs De Touwladder uit Kaatsheuvel schreef op mei 28, 2018:
Met onze groep 8 weer een bezoek gebracht aan De Zonnewende. Zoals altijd weer een prettig verblijf en niks is te veel. Complimenten! Tot volgend jaar!!
Frieda, Popkoor Dijksound Frieda, Popkoor Dijksound uit Eemnes schreef op april 24, 2018:
Ons koorweekend was weer zeer geslaagd op deze prachtige locatie. De verzorging was uitstekend! Aanrader voor grote(re) groepen!
brechtje brechtje uit Roterdam schreef op april 11, 2018:
afgelopen week bij jullie geweest, leuke locatie lekker gegeten.