Fun & Spel Sportdag

Fun & Spel Sportdag

Hilarische teamspellen!

Wij hebben 3 pakketten samengesteld waaruit je kan kiezen met ieder een ander thema: Teambuilding, Fun & Spel of Kennismaking. Elk pakket bevat uit 8 activiteiten en duurt ongeveer 2,5 uur. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten die in elk pakket zitten. 

In het Fun & Spel pakket zitten actieve spellen waarbij de funfactor centraal staat. Bij deze spellen gaan verschillende teams de strijd tegen elkaar aan. Door de laagdrempelige spellen kan iedereen deelnemen en zeker niet te vergeten een hoop plezier ervaren! 

De kosten zijn €1300,- incl. 8 activiteiten en 1 begeleider. 
* Het is mogelijk om in de ochtend een sportdag tot 160 leerlingen te organiseren en in de middag voor een nieuwe groep tot 160 leerlingen.
* Het is ook mogelijk om een andere groep die ook op het terrein is te benaderen of zij mee doen of in het andere dagdeel hetzelfde programma doen. Dit scheelt erg veel in de prijs! Vraag naar de mogelijkheden

Wat dien je zelf te organiseren:
– Minimaal 3 personen die helpen bij de opbouw/afbouw van de sportdag (wij arriveren ongeveer 90 minuten voor aanvang).
– Het aanleveren van 16 teams op de sportdag zelf. 
– Een spelbegeleider per activiteit vanuit jullie. Onze begeleider blijft de hele dag voor de centrale opening, ondersteuning, reparaties en briefingen. Spelbegeleiders kunnen BMS-leerlingen, mentoren of docenten te zijn. Het is mogelijk om 2 extra spelbegeleiders in te huren. Per extra spelbegeleider betaal je €192,- extra. 

 

 Al onze activiteiten worden georganiseerd door het evenementenbureau Sportproductions. 

[masterslider id=”1