De accommodatie

De accommodatie

Een accommodatie met gemak en comfort

Scholen, opleidingen, studentengroepen, verenigingen, families en andere gezelschappen: zo gevarieerd als onze gasten, zo veelzijdig is onze accommodatie. Met 252 slaapplaatsen voor jong en oud. En veel gemak en comfort.

Slapen en sanitair

De drie identieke vleugels van de accommodatie zijn makkelijk te scheiden in compartimenten voor bijvoorbeeld jongens/meisjes en begeleiding. Vanuit de kleinere slaapkamers houdt u makkelijk overzicht over een complete vleugel.
Bij Zonnewende overnachten niet meer dan drie groepen tegelijkertijd. Hierdoor kan elke groep in de accommodatie rekenen op voldoende privacy en gebruik van de faciliteiten.

De 45 slaapkamers hebben een eenvoudige inrichting voorzien van stapel- en eenpersoonsbedden en comfortabele matrassen. Gebruik van kussens is bij de basisprijs inbegrepen; een linnenpakket kunt u eventueel huren voor 7,50 euro per set.

Per vleugel zijn er vijf aparte sanitaire ruimten met douches en toiletten. Bovendien heeft elke vleugel een aangepaste douche en toilet voor mindervaliden.

Download de plattegrond

Ontspanning

De accommodatie van Zonnewende beschikt over mooie ruimtes voor plezier en ontspanning. Zo zijn er drie gemeubileerde woonkamers met flat screen tv en dvd-speler. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast en vriezer en voorzieningen om zelf koffie en thee te zetten.
Daarnaast zijn er twee recreatiezalen van 120 vierkante meter met beamer en geluidsinstallatie. Ook is er Wi-Fi. Let wel: het bereik van de Wi-Fi is niet altijd optimaal, omdat Zonnewende in een buitengebied ligt.

Voor optredens, feesten of andere bijeenkomsten hebben we een gloednieuw bostheater voor 250 personen. Er is een goede licht- en geluidsinstallatie aanwezig met een beamer en projectiescherm. Deze ruimte is geschikt voor het geven van een bonte avond, een workshop, een mis of een feest. De basis-set kunt u eventueel zelf uitbreiden of vervangen door uw eigen apparatuur.

Download de terreinkaart