Buiten spelen

Buiten spelen

Een buitenlucht vol avontuur

Abseilen van een klimtoren – dat kan bij Zonnewende. Wees gewaarschuwd: de toren is 18 meter hoog en is slechts één deel van een groot klimparcours! Ook andere hindernissen moet overwonnen worden, zoals een tokkelbaan en een wiebelende indianenbrug.

Deze spannende activiteit kan op alle leeftijden afgestemd worden. Volwassenen gebruiken het vaak voor teambuilding.  Meedoen is alleen mogelijk onder professionele begeleiding van Zipwire Outdoor & Survivalschool.

Multifunctioneel terrein

Er is nog meer. De buitenlucht bij Zonnewende biedt volop ruimte voor avontuur. Wie wil, kan in een heuse indianentent (tipi) overnachten en elkaar ’s avonds spannende verhalen vertellen. Voor kinderen is zo’n buitenovernachting natuurlijk alleen mogelijk met één of meerdere begeleiders.
Het multifunctionele terrein van Zonnewende is zo groot dat niemand elkaar in de weg loopt. Ook niet als we helemaal zijn volgeboekt. Op het terrein vindt u meerdere sportvelden om te voetballen, basketballen en diverse andere sporten. Ook is er een leuke speeltuin, met onder andere een familie schommel en een kabelbaan.

Speuren en spoken

Terwijl de kinderen op het terrein spelen, kunnen de begeleiders op het terras voor de slaapvleugel uitrusten.
Ook de natuur rond Zonnewende is een prachtig podium voor activiteiten. Zoals een informatieve speurtocht of wat te denken van een spooktocht tegen de achtergrond van de ondergaande zon?

Creatieve ideeën

Natuurlijk is het terrein ook geschikt voor creatieve ideeën die onze gasten zelf bedenken. Waar mogelijk denken we graag mee over de uitvoering.
Zonnewende is dé plek om mooie dagen helemaal naar eigen inzicht door te brengen. Niets moet, heel veel is mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten genieten van deze tijd.

Neem contact met ons op