Bubbelbal

Bubbelbal

Kegel elkaar pijnloos omver!

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen. Je benen zijn vrij, dus voetballen en rennen is mogelijk. Indien je omver gekegeld wordt, val je dankzij de Bubbelbal pijnloos op te grond en kun je zelfs over de kop gaan! Dit levert hilarische momenten op voor het publiek en voor de deelnemers.


Alleen materialen huren | €25,- per Bubbleball

Wij kunnen de materialen voor jullie klaarleggen inclusief een gebruikershandleiding, zodat jullie zelf aan de slag kunnen gaan. Per 8 Bubbleballen kun je groepen van 40 personen bedienen.

Workshop incl. begeleider | €275,- tot 12 personen
Ben je met meer personen, dan betaal je €12,- extra per persoon

Een workshop van 1,5 uur incl. begeleider die het programma begeleidt. Je speelt verschillende spelvarianten en de instructeurs bouwt alles op. Te boeken van 12 tot 50 personen. Ben je met meer personen, bekijk dan onze sportdagen.

Bubbelbal Huren Den Bosch Bubbelbal Huren Den Bosch
Bubbleball Den Bosch Bubbleball Den Bosch
Bubbelbal Den Bosch Bubbelbal Den Bosch
Bubbel Voetbal Den Bosch Bubbel Voetbal Den Bosch

Doordat het spel erg intensief is, heeft niet iedere deelnemer een eigen bubbelbal nodig. Daarnaast is het net zo leuk om te kijken, als om te spelen! Sportproductions beschikt naast volwassen bubbleballen, ook over kinderbubbelballen, waardoor de activiteit ook zeer geschikt is voor kinderfeestjes.

 

Bubbelbal is gegarandeerd plezier en hilariteit voor iedereen en naast het voetbalspel zijn er meerdere spelvarianten mogelijk! Bijvoorbeeld ‘last man standing’ of ‘schipper mag ik over varen’. Onze instructeur legt de varianten graag aan jullie uit!

 

Al onze activiteiten worden georganiseerd door het evenementenbureau Sportproductions.