Archery Tag

Archery Tag

Pijl en Boogschieten op elkaar | 12 - 50 personen

Een uitdagende en spannende activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten. In een bos vol met bomen probeer jij de tegenstander de baas te zijn. Iedere deelnemer draagt tijdens Archery Tag een beschermend masker en in zijn hand een pijl en boog. Door elkaar te raken speel je één voor één je tegenstanders weg.

 

Alleen materialen huren | €25,- per 2 setjes
Wij kunnen de materialen voor jullie klaarleggen inclusief een gebruikershandleiding, zodat jullie zelf aan de slag kunnen gaan. Een set bestaat uit 1 masker, 1 boog en 2 pijlen.

 

 

 

Workshop incl. begeleider | €275,- tot 12 personen

Ben je met meer personen, dan betaal je €12,- extra per persoon

Een workshop van 1,5 uur incl. begeleider die het programma begeleidt. Je speelt verschillende spelvarianten en de instructeurs bouwt alles op. Te boeken van 12 tot 50 personen. Ben je met meer personen, bekijk dan onze sportdagen.

Archery Tag huren Den Bosch Archery Tag huren Den Bosch
Archery Tag in Den Bosch Archery Tag in Den Bosch
Archery Tag Pijl en boogspel in Den Bosch Archery Tag Pijl en boogspel in Den Bosch
Archery Attack Den Bosch Archery Attack Den Bosch

Archery Tag is een spel waar strategie, samenwerken en zorgvuldigheid een grote rol spelen! De activiteit wordt gegeven in workshop vorm, waarbij iedere deelnemer ruim de tijd krijgt om te oefenen met schieten.

Het voordeel van Archery Tag? Je munitie raakt nooit op! De pijlen verplaatsen zich over het speelveld, waardoor je altijd een nieuwe pijl van de grond kan pakken en opnieuw kunt schieten. 

Al onze activiteiten worden georganiseerd door het evenementenbureau Sportproductions.