Over Zonnewende

Over Zonnewende

Over Zonnewende

De Zonnewende heeft geen winstoogmerk. We kunnen daarom een betaalbare prijs vragen voor een verblijf van groepen van 30 tot 252 personen.
We zijn een stichting, die zich al sinds de jaren vijftig inzet om kinderen en jongeren een leuke tijd te bezorgen midden in de natuur.  De jeugd is nog steeds ons belangrijkste bestaansrecht.

De accommodatie met drie vleugels is speciaal voor deze doelgroep gebouwd en in de loop der jaren meerdere keren gemoderniseerd. Nog niet zo lang geleden is er een compleet nieuw theater bijgekomen. Op het terrein vindt u tal van mogelijkheden voor buitenspel. Het bos op zichzelf is al een enorme speeltuin.
Ook groepen volwassenen zijn welkom; denk aan religieuze groepen, families en bedrijven.

Waardering gasten

De Zonnewende heeft alles in huis om groepen vanaf dertig personen een bijzondere tijd te bezorgen. De waarderingscijfers van onze gasten bevestigen dat steeds weer. Veel groepen komen jaarlijks terug, dat zegt al genoeg.

Bent u nog nooit bij de Zonnewende geweest? Dan heten we u graag van harte welkom en zullen u als een echte gast behandelen. We blinken uit in onze gastvriendelijkheid. Dat blijkt ook uit het waarderingscijfer van een 9,4 hiervoor.  Ook onze maaltijden, de perfecte locatie, de vele faciliteiten en ruime verblijfsruimten dragen bij aan de continue tevredenheid van onze gasten.

 Neem contact op