5 redenen waarom Zonnewende de beste groepsaccommodatie van Brabant is

5 redenen waarom Zonnewende de beste groepsaccommodatie van Brabant is

Volgens onze enthousiaste bezoekers is Zonnewende de beste groepsaccommodatie van Brabant. Dat komt omdat wij een stichting zijn die zich al sinds de jaren vijftig inzet om kinderen en jongeren een leuke tijd te bezorgen. Wij hebben alles in huis om groepen vanaf 30 personen tot 250 personen een bijzondere tijd te bezorgen. Er zijn natuurlijk talloze redenen waarom Zonnewende de beste groepsaccommodatie van Brabant is. Wij hebben er vijf voor u op een rijtje gezet.

Groepsaccommodatie Brabant

1.    Heerlijk eten

Het eten bij Zonnewende heeft er in 2013 voor gezorgd dat we zijn uitgeroepen tot beste groepsaccommodatie van het jaar. Dat is natuurlijk niet zomaar. Elke ochtend krijgen onze gasten een vers en uitgebreid ontbijt, ’s middags een heerlijke lunch met fruit en snacks en ’s avonds wordt er een heerlijk drie gangen diner geserveerd.

2.    Zipwire Outdoor Survival

Zipwire Outdoor Survival heeft een eigen outdoor centrum op ons terrein. Een team van bevlogen instructeurs creëert de grootste uitdagingen voor onze bezoekers. De uitdagingen zijn sterk gericht op teambuilding, waarbij alle groepsleden nodig zijn.

3.    De Accommodatie

Onze veelzijdige accommodatie biedt slaapplaats aan 252 mensen, jong en oud. Er overnachten niet meer dan drie groepen tegelijkertijd. De accommodatie is groot genoeg dat iedere groep kan rekenen op voldoende privacy.

4.    De Prijs

Omdat wij geen winstoogmerk hebben, zijn de prijzen van het verblijf bij Zonnewende zeer betaalbaar. Onze gasten waarderen de prijs-kwaliteitsverhouding gemiddeld met een 8,9. Met deze waardering zijn wij hebben wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding van alle groepsaccommodaties in Brabant.

5.    Veiligheid

Bij Zonnewende worden jaarlijks meer dan 300 veiligheid checks uitgevoerd. Dit zijn er veel meer dan wettelijk is verplicht. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van brandmeldinstallaties en een AED. Plezier en veiligheid van de jeugd staan bij Zonnewende voorop.

Bent u nog niet overtuigd dat Zonnewende de beste groepsaccommodatie van Brabant is? Kom dan zelf eens een kijkje nemen. Neem hier contact met ons op of kom ons bezoeken in Sint-Michielsgestel.