De accommodatie

De accommodatie

Een accommodatie met gemak en comfort

Schoolorganisaties, studentengroepen, verenigingen en andere gezelschappen: zo gevarieerd als onze gasten, zo veelzijdig is onze accommodatie. Met 252 slaapplaatsen voor jong en oud. En veel gemak en comfort.

Slapen en sanitair

De drie identieke vleugels van de accommodatie zijn makkelijk te scheiden in compartimenten voor bijvoorbeeld jongens en meisjes. Vanuit de kleinere slaapkamers houdt u makkelijk overzicht over een complete vleugel; deze slaapkamers worden vaak gebruikt door begeleiders.

Bij Zonnewende overnachten nooit meer dan drie groepen tegelijkertijd. Hierdoor kan elke groep in de accommodatie rekenen op voldoende privacy en faciliteiten.

De 45 slaapkamers hebben een eenvoudige inrichting met stapel- en eenpersoonsbedden en comfortabele matrassen. Gebruik van kussens is bij de basisprijs inbegrepen; een linnenpakket kunt u eventueel huren voor 7,50 euro per persoon.

Per vleugel zijn er vijf aparte sanitaire ruimten met douches en toiletten. Bovendien heeft elke vleugel een aangepaste douche en toilet voor mindervaliden.

Download de plattegrond

Ontspanning

De accommodatie van Zonnewende beschikt over mooie ruimtes voor plezier en ontspanning. Zo zijn er drie gemeubileerde woonkamers met flat screen tv en dvd-speler. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals koelkasten voor dranken en eten en voorzieningen om zelf koffie en thee te zetten.
Daarnaast zijn er twee leuke recreatiezalen van 120 vierkante meter met beamer en geluidsinstallatie. Ook is er Wi-Fi. Let wel: het bereik van de Wi-Fi is niet altijd optimaal, omdat de Zonnewende in een buitengebied ligt.

Voor optredens, feesten of andere bijeenkomsten hebben we een gloednieuw bostheater voor 250 personen. Er is een goede audio basis-set, geschikt voor een lezing, een mis of een workshop. Deze basis-set kunt u eventueel zelf uitbreiden of vervangen door uw eigen apparatuur. Van het theater maakt u kosteloos en naar eigen inzicht gebruik. Dit geldt ook voor onze andere faciliteiten.

Download de terreinkaart