Buiten spelen

Buiten spelen

Een buitenlucht vol avontuur

Abseilen van een klimtoren – dat kan bij Zonnewende. Wees gewaarschuwd: de toren is 18 meter hoog en slechts één deel van een groot klimparcours! Ook andere hindernissen moet overwonnen worden, zoals een tokkelbaan en een wiebelende indianenbrug.

Deze spannende activiteit kan op alle leeftijden afgestemd worden. Volwassenen gebruiken het vaak voor teambuilding.  Meedoen is alleen mogelijk onder professionele begeleiding van Zipwire Outdoor & Survivalschool.

Multifunctioneel terrein

Er is nog meer. De buitenlucht bij Zonnewende biedt volop ruimte aan avontuur. Wie wil, kan in een heuse indianentent (tipi) overnachten en elkaar ’s avonds spannende verhalen vertellen. Voor kinderen is zo’n buitenovernachting natuurlijk alleen mogelijk met één of meerdere begeleiders.
Het multifunctionele terrein van Zonnewende is zo groot dat niemand elkaar in de weg loopt. Ook niet als we helemaal zijn volgeboekt. Op het terrein vindt u meerdere sportvelden om te voetballen, basketballen en wat al niet meer. Ook is er een leuke speeltuin, met bijvoorbeeld een groepsschommel en twee kabelbanen.

Speuren en spoken

Terwijl de kinderen op het terrein spelen, kunnen de begeleiders op het terras even uitrusten. Onder het genot van een drankje en met een prachtig zicht op de jeugd die zich helemaal uitleeft op het terrein.
Ook de natuur rond de Zonnewende is een prachtig podium voor activiteiten. Zoals een informatieve speurtocht (beschikbaar bij de Zonnewende). Of wat te denken van een spooktocht tegen de achtergrond van de ondergaande zon?

Creatieve ideeën

Natuurlijk is het terrein ook geschikt voor creatieve ideeën die onze gasten zelf bedenken. Waar mogelijk denken we graag mee over de uitvoering.
Zonnewende is dé plek om een paar mooie dagen helemaal naar eigen inzicht door te brengen. Niets moet, heel veel is mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten een bijzondere tijd meemaken.

Neem contact met ons op